|
 |
 |
|
Sada je Ned sij 17, 2021 7:33 am
|
Pogledaj neodgovorene postove | Pregled aktivnih tema
|
Strana 1 od 1
|
[ 3 post(ov)a ] |
|
Autor |
Poruka |
Antares
Mercedes štovatelj
Pridružen: Sub pro 06, 2008 2:54 am Postovi: 42 Lokacija: Dubrovnik
Ime: Dragan
Godište: 1974
Moj auto: E220 D '96
|
Imao bih pitanje za one koji su imali iskustva sa probnim tablicama. Prvo da kažem da nije u pitanju postupak vađenja istih, to mi je poznato. Dakle, radi se o tome da je auto koji kupujem registriran i nalazi se u Zagrebu, a ja sam u Dubrovniku. Pa me sada zanima, može li prodavač odjaviti auto u ZG (time i vratiti tablice) pa izvaditi probne na par dana ili koliko već i dovesti tako auto do DU. Time bi izbjegli i skratili vrijeme skidanja tablica u DU i čekanje da se kupac vrati u ZG pa odjavi, pa pošalje odjavu opet za DU i tako to. Dakle, odjaviti važeće tablice pa isti vlasnik izvaditi probne i sa njima doći u DU. Napominjem da bi trebao preći i granicu (nažalost) kod Neuma. Eto pa ako netko zna... Hvala unaprijed
|
Pon srp 20, 2015 8:53 pm |
|
 |
undertaker
Mercedes štovatelj
Pridružen: Uto lip 18, 2013 5:45 pm Postovi: 156 Lokacija: Osijek
Ime: Zvonimir
Godište: 1979
Moj auto: Mercedes 190E 1.8
|
Ti kao kupac možeš po novome odjaviti auto u DU i vratiti ZG table u DU. Samo doneseš kupoprodajni u kojem je navedeno da table ostaju kupcu.
Naravno to važi ako prodavač ne želi zadržati svoje table. Ako želi, onda s kupoprodajnim u kojem piše da table ostaju prodavatelju odjavi auto u ZG i izvadi probe.
|
Pon srp 20, 2015 9:43 pm |
|
 |
Antares
Mercedes štovatelj
Pridružen: Sub pro 06, 2008 2:54 am Postovi: 42 Lokacija: Dubrovnik
Ime: Dragan
Godište: 1974
Moj auto: E220 D '96
|
Uh pa to zvuči još bolje i jednostavnije. Oprosti zbog sumnjičavosti, ali jesi baš siguran u to? Pročitao sam cijeli sajt MUP-a i nisam naišao na to. Ili je to u nadležnosti koje druge institucije?
Ups!! Isprika, slijep čovjek pored zdravih očiju! Ja prekopavao kojekakve uredbe i arhive na njihovom portalu a na naslovnoj strani link Odjava vozila. I točno tako piše kako si rekao. Sorry na sumnji. Hvala.
|
Pon srp 20, 2015 9:49 pm |
|
|
|
Strana 1 od 1
|
[ 3 post(ov)a ] |
|