Sada je Ned kol 25, 2019 9:56 am




Odgovori  [ 5 post(ov)a ] 
W203 C200 CDI nece da upali 
Autor Poruka
Mercedes štovatelj
Avatar korisnika

Pridružen: Sub svi 11, 2013 11:12 am
Postovi: 8
Ime: Edin
Godište: 1981
Moj auto: Mercedes-Benz C200 CDI
Problem je sljedeci.

Jucer ujutro ubacim kljuc, volan se otkljuca, okrenem da dadnem kontakt, sacekam da se iskljuci lampica grijaca, okrenem dalje kljuc (u desno) i nista se ne desi cak i ne vergla niti se cuje klik ili bilo sta slicno. Sa rezervnim kljucem isto. Ne sumnjam na akumulator jer sam dosad promijenio dva akumulatora i mogu prepoznati kada je akumulator prazan. Do jucer je deset godina palio iz prve. Mercedes je 2001 godiste sa predjenih 126.000 kilometara.

U cemu bi mogao biti potencijalni problem?


Čet kol 01, 2019 9:02 am
Profil Šalji privatnu poruku E-mail
Mercedes štovatelj
Avatar korisnika

Pridružen: Pet kol 30, 2013 1:31 am
Postovi: 168
Ime: ivica
Godište: 1977
Hahaha,citam post reko ovo je neka zajebancija;deset godina pali iz prve s istim akumulatorom.Trebalo mi je malo da skomtam. :mrgreen:
Jesi li probo upalit na kleme,to mi smrdi na akumulator.Ako upali na kleme sve je jasno.Ako ne onda dalje u potragu.


Čet kol 01, 2019 9:28 am
Profil Šalji privatnu poruku E-mail
Mercedes štovatelj
Avatar korisnika

Pridružen: Sub svi 11, 2013 11:12 am
Postovi: 8
Ime: Edin
Godište: 1981
Moj auto: Mercedes-Benz C200 CDI
ivicadu napisao:
Hahaha,citam post reko ovo je neka zajebancija;deset godina pali iz prve s istim akumulatorom.Trebalo mi je malo da skomtam. :mrgreen:
Jesi li probo upalit na kleme,to mi smrdi na akumulator.Ako upali na kleme sve je jasno.Ako ne onda dalje u potragu.


Ma ne sa istim. Ovaj koji je sad u autu je zamjenjen prosle godine. :)


Čet kol 01, 2019 9:46 am
Profil Šalji privatnu poruku E-mail
Mercedes štovatelj
Avatar korisnika

Pridružen: Pet kol 30, 2013 1:31 am
Postovi: 168
Ime: ivica
Godište: 1977
Skonto sam,probaj sa klemama pa javi


Pet kol 02, 2019 1:05 am
Profil Šalji privatnu poruku E-mail
Mercedes štovatelj
Avatar korisnika

Pridružen: Sub svi 11, 2013 11:12 am
Postovi: 8
Ime: Edin
Godište: 1981
Moj auto: Mercedes-Benz C200 CDI
Problem rijesen. Zamjenjen alnaser automat. Dinagnostika, ako upali na guarnje onda nije brava vec alnaser :)


Ned kol 04, 2019 6:19 pm
Profil Šalji privatnu poruku E-mail
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Odgovori   [ 5 post(ov)a ] 

Tko je online

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 3 gostiju


Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži prema:
Idi na:  
Pokreće phpBB® Forum Software © phpBB Group
Designed by ST Software for PTF.
phpbb.com.hr