Naime radi se o w211 e320 2007, OM642 motor. Desava se to da u zadnje vrijeme upada u safe mode svako malo, desi se da par dana auto ide normalno ko zvijer, a onda dode 5 dana kad je skoro stalno u safe modu cak i kad ga upalis on odma u njemu. Check engine lampica većinom vremena stoji upaljena, a nekad je ugasena a auto u safe modu. Bio sam na bosch dijagnostici vec par puta i javlja da je i visok i nizak pritisak goriva na railu.
Odem kod drugog majstora i spoji ga na delphi dijagnostiku i kod njega javlja da je u vezi tlaka zraka(tako nesto jer nisam uslikao pa ne znam tocno) i zamijeni on senzor povrata ispusnih plinova (senzor koji stoji između egr-a i turbine) i vozio ga par dana jer auto nece odma da upadne u safe mode i opet nakon 5 dana upadne, sto znaci da nije do njega, pa je provjeravao usisne klapne i motoric, to je provjerio kaze super rade, ne blokiraju. Pa mi kaze najvjerojatnije ti jedna ili vise dizni nije u redu. I jucer napravi on epruveta test sa diznama i ispada da su mi 4 u losem stanju, a jednu diznu sam vec mjenjao prije pola godine i covjek bi mi valjda rekao da mi ostale nisu u redu. Zna li netko može li radi dizni bacat auto u safe mod, jer mi ne ide u glavu, auto kad nije u safe modu ide kao zvijer, nit pusi, nit se dizne cuju da lupaju, nit trese, nit trokira. Ne znam vise sta da gledam, ima li netko iskustva? Hvala lijep pozdrav